Impreuna pentru Diana

Am avut ocazia si deosebita placere sa cunosc un inger. Din pacate acest inger are o aripa franta si nu mai poate zbura, ar vrea sa zambeasca si sa treaca peste, sa ramana pe pamant si sa traiasca o viata normala chiar si fara una dintre aripi, dar nu este atat de usor pe cat pare.

Acest inger poarta numele de Diana Borboly.

Este o persoana speciala.

In ciuda suferintei si a problemelor nu a incetat niciodata sa zambeasca si sa spere ca intr-o zi un medic va gasi remediul potrivit si pentru boala ei si ca ea se va putea intoarce acasa fericita si implinita.

Diana sufera, din 2005, de boala Crohn - o afectiune inflamatorie intestinala, care determina inflamatia si ulceratia tractului digestiv. Ea afecteaza straturile profunde ale tubului digestiv, cauzand ulceratii la acest nivel. Poate afecta orice portiune a tubului digestiv, insa are predilectie pentru partea terminala a intestinul subtire (ileon) si intestinul gros (colon).


Singura sansa ca Diana sa se vindece este doar un transplant de celule stem, in Israel sau in America, insa operatia este extrem de costisitoare, peste 100 000 de euro, neincluzand tratamentul pre-operator (chimioterapie si tratament cu imunosupresoare) sau cel post-operator.


Dati-i o mana de ajutor.
Cum?
1. Diana si-a deschis doua conturi, in lei si in euro, pe numele ei [Diana Borboly] si este recunoscatoare pentru orice donatie, indiferent cat este de mica sau de mare :


RON: RO 45 RNCB 008 100 96 86 13 00 01
EURO: RO 92 RNCB 02 93 00 96 86 13 00 01
Sucursala BCR Covasna, str Libertatii 18 Bl. 7 Sc. A-B

2. Daca esti artizan doneaza un produs, doua, trei, cat te lasa inima si mana sau materiale din care Diana si mama ei vor putea confectiona ceva frumos.
Adresa Dianei o vei primi daca ii vei trimite un mesaj pe Breslo sau ii vei da un mail la Diana Borboly.

3. Cumparandu-i creatiile: ForHope

4. Cumparand din donatiile facute pana acum: Donatii

5. Scriind un articol la tine pe blog/site despre problema ei.

6. Desigur si o vorba buna o ajuta foarte mult pe Diana si ii ridica moralul.

Mai multe detalii:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu